Build your own keyword analysis with our tools
SEO Report
Server Infos
Backlinks

HTML Analysis

Page Status
 

Found

Highlighted Content
Title

Arkivportalen.no - Forsiden

Description

Keywords

H1

H2

Depotinstitusjoner
Brukerveiledning til transkribering
Klausulering av arkiver og retten til innsyn
Personvernerklæring

H3

Nye filer i arkivportalen: flere treff...
Velkommen til Arkivportalen
Vi vedlikeholder portalen
Mest populære søkeord:
Statistikk i portalen:
Sist publiserte arkiver flere treff...
Det Litterære Byrå
Røssum, Jon
Øyer-samling
Brua Samvirkelag
Ile, Tor
Sa 20 - Milorg D 15
Akershus festnings slaveri og arbeidsanstalt
Hjelp til transkripsjonsarbeid
Tips til utførelse
Steg for steg:
Innledning
1. Hovedregel: Offentlighet
1.1 Unntak: Generelt personvern etter personopplysningsloven
1.2 Unntak: Taushetsplikt om personopplysninger
1.3 Unntak: Taushetsplikt om forretningsopplysninger
1.4 Unntak: Graderte dokumenter
2. Mulighet for innsyn i taushetsbelagt materiale
2.1 Partsinnsyn
2.2 Forskningsformål
3. Begrensinger i bruk av materiale

H4

La leserne vite at du er usikker
Legg inn kommentarer på samme vis
Ikke tekstlige elementer
Beskriv markeringer, stempler og segl
Transkriber alle elementer

H5

Text Analysis

Cloud of Keywords from all content
High relevance
 

opplysninger gjelder også materiale innsyn noen taushetsplikt arkiver 00epost postboks være tilfeller oslotelefon dette taushetsbelagte arkivportalen enkelte arkiv unntak materialet statsarkivet arkivinstitusjoner personopplysningsloven 1poststed kommune dokumenter finnes virksomhet arbeidet regler personopplysninger forhold offentlighetsloven skapt slike forvaltningsloven dokumentet videre personer norsk dokument dersom eksempel bare når informasjon forskeren

Medium relevance
 

klikk gir elementer arkivene åndsverkloven opplysningene imidlertid derfor tilgjengelig oppbevares arkivverket taushetsbelagt forskningsformål offentlighet gjennom 50epost deg offentlige myndighet mellom måte arkivmaterialet hovedregel postmottak transkripsjon detaljsiden gjøre muligheten byarkivpostadresse nødvendig arkivinstitusjonen anledning søknad rette klammer kopier ikspostadresse bergentelefon museumpostadresse innenfor ønsker angi arkivinstitusjon trondheimtelefon forvaltningen http informasjonskapsler fritt lagre sikkerhetsloven ulike loven sensitive typer publisere forskning gradering knyttet begrensinger retten aksesjon gitt stavangertelefon slikt vanlig arkivmateriale milorg private 80epost bestemmelser bestemt definert både brukeren maskinistgata behandlet privat hovedregelen taushetsplikten offentlig bruker tjenester skapte litterære vei samisk

Low relevance
 

hovedregel postmottak transkripsjon detaljsiden gjøre muligheten byarkivpostadresse nødvendig arkivinstitusjonen anledning søknad rette klammer kopier ikspostadresse bergentelefon museumpostadresse innenfor ønsker angi arkivinstitusjon trondheimtelefon forvaltningen http informasjonskapsler fritt lagre sikkerhetsloven ulike loven sensitive typer publisere forskning gradering knyttet begrensinger retten aksesjon gitt stavangertelefon slikt vanlig arkivmateriale milorg private 80epost bestemmelser bestemt definert både brukeren maskinistgata behandlet privat hovedregelen taushetsplikten offentlig bruker tjenester skapte litterære vei samisk utgangspunktet dokumentere bestille opprette formålet praksis vedtak fleste bestemmelsen partsinnsyn skriftlig nødvendigvis tjenestemenn øyer oslo inneholde vurdering uspoststed unntas hemmelig begrenser gis 60epost gradert graderingen hovedkravet tillegg festnings adgangen bestemte vedkommende transkribering 21poststed akershus digitalisert betingelser visse personlige slaveri domsaktene museum saken ivareta mulighet begrensninger rettigheter bodøtelefon beskriv norske hamartelefon forskrift arbeiderbevegelsens steg behov grenser gamle kirkeplass riksarkivaren bruken 83epost setter vernet tekstlige portalen hordaland forbundet benytter historiske nasjonal treff oppgave metode oppbevart «lagre» institusjons utøves verdal lovverket samling navnet -klikk hovedsak trondheimpostadresse kommentere krav transkriber transkripsjoner kongsbergtelefon hjørne vurderes linje høyre myndigheten märthas 30poststed kompetanse tips forretningsopplysninger statlige kristiansandtelefon egne vanskelig kongsbergpostadresse gyldighet objektet utfyllende fylkesarkivet innehar type transkripsjonen lillehammertelefon forsøk avtaler arkivpostadresse

Very Low relevance
 
utgangspunktet dokumentere bestille opprette formålet praksis vedtak fleste bestemmelsen partsinnsyn skriftlig nødvendigvis tjenestemenn øyer oslo inneholde vurdering uspoststed unntas hemmelig begrenser gis 60epost gradert graderingen hovedkravet tillegg festnings adgangen bestemte vedkommende transkribering 21poststed akershus digitalisert betingelser visse personlige slaveri domsaktene museum saken ivareta mulighet begrensninger rettigheter bodøtelefon beskriv norske hamartelefon forskrift arbeiderbevegelsens steg behov grenser gamle kirkeplass riksarkivaren bruken 83epost setter vernet tekstlige portalen hordaland forbundet benytter historiske nasjonal treff oppgave metode oppbevart «lagre» institusjons utøves verdal lovverket samling navnet -klikk hovedsak trondheimpostadresse kommentere krav transkriber transkripsjoner kongsbergtelefon hjørne vurderes linje høyre myndigheten märthas 30poststed kompetanse tips forretningsopplysninger statlige kristiansandtelefon egne vanskelig kongsbergpostadresse gyldighet objektet utfyllende fylkesarkivet innehar type transkripsjonen lillehammertelefon forsøk avtaler arkivpostadresse kjennskap overbevisning retningsgivende ønske holde regnes betrakte formål helseforhold politisk tillit lover dreier fast slått ansatte generelle betryggende unntatt taushetspliktbestemmelser avgjøre skjønn andres ganger fastsetter tidsbegrensning teksten forsøke innblikk senere deler kommunalt regulert anvendelse organisasjoner plass personvernsammenheng skaperen privatrettslige bedrifter styrt fylkeskommunalt statlig aktiv sammenhenger legges mål innledning overordnet kilder historisk arkivinstitusjonene aktører forvaltet samfunnet formidling dokumentasjon legge forholdene elektronisk beskytte live lagret personregister personvern enkeltpersoner behandler skiller ”tilstrekkelig konfidensialitet” ivaretas behandling forskjellige typene generelt fri straffbare basert innsynsrett følger publikum rammene avtale eier lesesal hindre arkivets utlevert arkivet altså legger rikets fagansvaret departementet saksområdet hører gjeldende evt avgjørelse sendes delegert organer kommunale innebærer innstilling fagdepartement innvilget regulerer skaper karakteriseres åndsverk likevel spesielle opprettet taushetserklæring skrive inneholder hinder adgang underliggende navngitte grunnlag journalistisk bringe tilbakeføres forskerens gruppe grunnlaget kompetent tilsvarende fagfelt viderekommen student veiledning uforholdsmessig ulempe fatte omhandler departementene departementer delegere personene kontakt stilles innvilges slags notater oppbevaring ansvarlig strid nettstedet informasjonssider cookies personinformasjon godtar nettleseren behandlingsregler institusjon bestillingssystem interne bevart hht regelverk piwik analyseverkty lokal- landslaget privatarkivnorsk kulturrådstiftelsen astamesan riksarkivarenllp samarbeid arkivportalenkontakt arkivportalenendringslogg epost@arkivportalen noløsningen utviklet depotinstitusjons overfrt fysiske dets bakgrunn arbeidsmengden tilrettelegge pga skjerme kriterier vurdere ordnet klargjort forekomme personvernerklæring personvernerklring tilbakemelding eventuelt bestillingen lesesalene henvendelsen spr srge redegjr erklringen behandlingen registreres nsker relevant stilling sikkerhet klausulering fremmede makter innhold utarbeider berører blant saksbehandlingsmessige forretnings- hensyn graderte unnta pliktig påføre lavere oppheve nivå opphører automatisk virksomheten strengt skjer graderingsbetegnelse skala begrenset konfidensielt lenge utnytte konteksten barnevern opptrer tilstrekkelig informasjonen underlegge saksbehandling spesiell økonomi personlig typen betraktes sensitivt varer innførsel vurderingen særtilfeller tilsier personvernhensyn dvs utvidet fastsette særlover lengre fastsatt barnevernssaker adopsjonssaker tilfellet vanlige treffer forvalter brukes redegjøre argumenteres prosjektet faginstansen sammenheng fullmektig avsluttet advokat forespørsler kommunal bringes rene gjennomføre faglig forskningsprosjekt inneha vitenskapelig hensikten forskningsmessige lagt forstand grunn foreligge beskrivelse pålegges interesser trenger vise stilt rådighet skjermet bevilget rettes tilgjengelige taushetspliktbestemmelsene lenger begjæring fall betyr utelukket forholdet skade står nær forvaltningssak forretningshemmeligheter sensitiv kreve §§ registrert begrenses tilgang familierettslige stempler sagbruksmuseet@museetmidt spillumtelefon nasjonalmuseet kunst designpostadresse arkitektur 16poststed linbergvegen 500epost kapptelefon post@mjosmuseet museet midt olavs plasspoststed skøyenpoststed folkemuseumpostadresse 22123700epost post@norskfolkemuseum industriarbeidermuseumpostadresse nhm@gmail bygning historiskarkiv@nasjonalmuseet 75epost norges hjemmefrontmuseumpostadresse festning 13poststed mjøsmuseetpostadresse sentrumpoststed romsdalpostadresse ålesundtelefon postmottak@ikamr trøndelag møre postmottak@ikakongsberg 7900poststed fylkesarkivpostadresse fylkesarkivet@hfk nansensgate 20epost postmottak@ika-trondelag ikavapostadresse misjonsmarka misjonsarkivetpostadresse 12poststed 10epost arkiv@mhs misjonshøgskolen epost@ikarogaland ikava@ikava 38145591epost interkommunalt rogaland bergelandsgate vemorkpoststed rjukantelefon postmottak@ra poststed riksarkivetpostadresse riksarkivet@arkivverket romsdalsmuseetpostadresse riksantikvarenpostadresse hf@randsfjordmuseene -poststed randsfjordmuseenepostadresse jaren dokkatelefon 61110687epost amdams veg fjerdingbytelefon 6poststed 63835000epost arkiv@ralingen hánnoluohkká bjørnholthagan kommunepostadresse moldetelefon 4poststed 71202460epost post@romsdalsmuseet rælingen byarkivet@kul vikapoststed bygdøynesvn maritimt 37poststed fellespost@marmuseum skogmuseumpostadresse flymuseum@luftfart 75507850epost post@nia 35099000epost vemork luftfartsmuseumpostadresse 1124poststed 117poststed elverumtelefon maihaugvn maihaugenpostadresse 02epost oppark@maihaugen kulturetaten opplandsarkivet post@telemuseum telemuseumpostadresse post@skogmus kjelsåsveien 143poststed 22091450epost sffarkiv@sfj leikangertelefon holmestrand ruller fagbrev bamble skien mannskaps ibestad sunnmøre horten christiania pass farskapssaker utenriksdepartementet austre 51depotinstitusjoner institusjoner akershusmuseetpostadresse 168poststed strømmentelefon statistikk gausdal folketellinger moland arthur oppdal jernverk kirkebøker hidra nivået hjelpsøk avansert søksøketipsnye filer logg registrer orsiden forsiden rkivtraller arkivportalenmin tralle flere velkommen android norge iphone populære søkeord mangfoldet befinner tvers søketjeneste arkivinstitusjoners kataloger finne post@akersmus hedmarkpostadresse folloarkivetpostadresse fylkesbibliotek oppegård bibliotek 510poststed fyb@fm 25epost finnmark kommunepost@drammen fylkesbibliotekpostadresse 615poststed vadsøtelefon kolbotntelefon 66815050epost sogn fylkesarkivet@oppland fjordanepostadresse askedalen 2poststed 61271800epost 40poststed oppland postmottak@folloarkivet opplandenepostadresse fakkelgården vormstugguv 32046251epost rådhuset nordlandpostadresse post@arbark 1490poststed 75517587epost nordland@nfk 23061758epost 11poststed 91832714epost bedriftssenteretpoststed vibbraa@online bibliotekpostadresse youngsgt aust-agder kulturhistoriske byarkivet@bergen 7700poststed drammen 7poststed drammentelefon bergen postmottak@aaks barbudalen senterpostadresse 39poststed arendaltelefon 37073500epost 45poststed kautokeinotelefon ortografi syntaks øvre venstre gjenskape satt opprinnelige dokumentets kilderegistrering om-digitalarkivet registrere-kirkeboeker utførelse vær strukturen godt kommentarboksen kommenter diskusjon leserne usikker celle1|| celle1||kollonne2 tekst formatering tabellform tabeller ||kollonne1 digitalarkivet gov viktigste arbeidsanstaltarkivets serie inngangen fangeprotokollene arbeidsanstaltakershus rikholdig 15arkivet 15sa originale 15s krigen endel prestearkivet gotisk wiki skrift transcribe archives wikipedia transkripsjonsarbeid transkripsjonsveiledningbrukerveiledning innlemmet innloggede brukere hjelp tyde uleselig veis «slett» avslutt midlertidig «avslutt» transkribere valget objekter betingelsene arbeidsflaten avbryte angre «publiser transkripsjon» skriv møtebok editoren fullfør bestillingsveiledningom saksnummer beskrivende feltene fyll indekseringsdata følgende obligatoriske godta transkribering» riksvåpenet stempel skjemaoverskrifter margnotater bildet feks betydelsen kommentarer legg fremmedelementer markeringer segl åpner visning objekttype velge nedtrekksmenyen klikke «start oppe infoboks vurder størrelse eksisterer tilhørende vises regnskap gardspapirer skientelefon 41poststed 35544500epost post@telemark ulvik øvregt telemark 6315poststed tromsøpostadresse tromsøtelefon satromso@arkivverket satrondheim@arkivverket lokalhistorisk ulvikpoststed vest-telemark ntnu eidsborgpoststed dalentelefon 35069090epost dorabib@ub 73590081epost 56527021epost ulviktelefon nils skeie@ulvik universitetsbiblioteket sastavanger@arkivverket bergelandsgt årstadveien bergenpostadresse 22poststed 55965800epost sabergen@arkivverket firmapost@statkart 08700epost statens arkiv@arkivverket kartverkpostadresse kartverksveien hønefosstelefon hamarpostadresse lille sakristiansand@arkivverket kristiansandpostadresse oslopostadresse saoslo@arkivverket stavangerpostadresse sakongsberg@arkivverket 44poststed 3poststed strandgt 40epost sahamar@arkivverket frogs post@vtm vestfoldarkivetpostadresse øyer-samlingøyer-samlingsamlearkiv originalbåndene innkommet tretten foreløpig radioprogrammet båndene konflikten randsfjord- sendt nrk-oppland original- egen signatur korrespon- manuskript danse dagbøker klipparkiv kildesamling torbygdebokarkiv samvirkelagbrua brua samvirkelagmøteprotokoller 1913-84 torile radioprogram bakgrunnsmateriale postmottak@ostfoldmuseene sarpsborgtelefon 36 096serier 183 448stykker 1 705 893mapper sarpsborgpoststed østfoldmuseenepostadresse foynsgate svend 9poststed tønsbergtelefon fylkesarkivet@vfk 2 087 591digitaliserte 22 193bestillinger forlagskontrakter utlandet røssum jonrøssum jonmanus forfatteres vedr publiserte 5058sist arkiverflere byrådet byråkorrespondanse klausulert

Highlighted Content Analysis

Cloud of Keywords from all content
High relevance
 

Medium relevance
 

unntak arkivportalen

Low relevance
 

arkivportalen steg portalen flere taushetsplikt treff innsyn elementer materiale arkiver

Very Low relevance
 
steg portalen flere taushetsplikt treff innsyn elementer materiale arkiver dokumenter personopplysninger graderte forretningsopplysninger personvern hovedregel innledning offentlighet generelt mulighet personopplysningsloven begrensinger markeringer beskriv stempler segl transkriber tekstlige kommentarer forskningsformål partsinnsyn leserne usikker legg taushetsbelagt hjelp filer nye velkommen vedlikeholder søkeord populære personvernerklring retten depotinstitusjoner forsiden brukerveiledning transkribering klausulering statistikk publiserte festnings akershus slaveri arbeidsanstalt tips transkripsjonsarbeid milorg samvirkelag byrå litterære røssum øyer-samling brua utførelse