Build your own keyword analysis with our tools
SEO Report
Server Infos
Backlinks

HTML Analysis

Page Status
 

Found

Highlighted Content
Title

Μανταμ Ζαΐρα | AΣΤΡΑφτερά & πούπουλα…

Description

AΣΤΡΑφτερά & πούπουλα... (by Ζαΐρα)

Keywords

H1

Μανταμ Ζαΐρα

H2

AΣΤΡΑφτερά & πούπουλα…
-Τι ζώδιο είσαι; -Λέων, αλλά δεν πιστεύω σ’αυτά. -Κρίμα γιατί ταιριάζω με Λέοντες. -Καλά μη νομίζεις…έχω Ερμή στο Δία και με κάνει δύσπιστο.
Η συναστρία της ερωτικής έλξης
Πώς να ευχαριστήσεις έναν άνδρα Ιχθείς στο κρεβάτι
Ο Ήλιος σε σύνοδο & αντίθεση με τους Δεσμούς Σελήνης στη συναστρία
Άρης-Βόρειος Δεσμός σε όψη τετραγώνου στη συναστρία
Χείρωνας στο σύνθετο χάρτη – Σχέση, τραύματα & θεραπεία
Amr Diab -tamally ma’ak
Online
ΖΩΔΙΑ &…

H3

Συναστρία είναι η τέχνη της αστρολογίας σχέσης, του πώς δηλαδή τα άτομα αλληλεπιδρούν μεταξύ τους, πώς τα σημεία των γενέθλιων χαρτών τους συγκρούονται ή ταιριάζουν μεταξύ τους.
Οι περισσότεροι από μας εννοούν την αστρολογική συμβατότητα κάπως έτσι:  «ταιριάζει ένας Καρκίνος με έναν Λέοντα;». Κι ενώ αυτοί οι συσχετισμοί έχουν κάποια αξία, εντούτοις είναι πολύ γενικοί και συχνά βασισμένοι μόνο στη στοιχειώδη αντιστοιχία μεταξύ των ζωδίων. Στην ακριβέστερη και συνολική εικόνα της συμβατότητας μεταξύ δύο ανθρώπων,  όμως, εμπλέκονται πολλοί άλλοι παράγοντες αξιολόγησης.
Αν και η Συναστρία είναι ένα πολύπλοκο σύστημα, μπορούμε όλοι (με μια μικρή προσπάθεια) και χρησιμοποιώντας τους σχετικούς χάρτες που παρέχουν ελεύθερα πολλές ιστοσελίδες μέσω υπολογιστικών προγραμμάτων, να πάρουμε μια ιδέα για τη σχέση που μας ενδιαφέρει και να ρίξουμε φως στις αλληλεπιδράσεις μας με τον άλλο.
  « Κλασικοί » δείκτες ερωτικής συμβατότητας
Όταν ο Άρης κάποιου πέφτει στον 5ο οίκο σας , η καρδιά χτυπάει δυνατά, οι σφυγμοί ανεβαίνουν, οι ρομαντικές και σεξουαλικές επιθυμίες είναι ισχυρές. Το ερωτικό συναίσθημα είναι συντριπτικό, θέλετε ο ένας τον άλλο, ωστόσο η έλξη δεν είναι βέβαιο πως θα διαρκέσει πολύ, αν δεν υπάρχουν άλλοι δείκτες σταθερότητας και διάρκειας στη συναστρία σας.
Όταν ο Άρης κάποιου πέφτει στον 8ο οίκο σας , το πρόσωπο αυτό σας εμπνέει βαθιές σεξουαλικές ορμές και πολύ μεγάλη ερωτική επιθυμία.
Η σύνοδος του Άρη κάποιου με οποιαδήποτε γωνία (δηλαδή, Ωροσκόπο, Δύση, Μεσουράνημα-ακμή 10ου, ή IC – ακμή 4ου) του γενέθλιου χάρτη σας, βγάζει μεγάλη ένταση της επιθυμίας και τα άτομα βιώνουν την σεξουαλικότητα του άλλου με έναν πολύ ισχυρό και άμεσο τρόπο.
Σύνοδοι, τετράγωνα και αντιθέσεις Άρη-Ήλιου εμπνέουν συνήθως την ανάγκη να περάσει η σχέση γρήγορα στο σεξουαλικό επίπεδο, χωρίς όμως να υπάρχει απαραίτητα συγχρονισμός, ενώ είναι λεπτή η γραμμή που χωρίζει την αγάπη από το μίσος. Τα τρίγωνα δημιουργούν κάποια φυσική έλξη, αλλά πιο ευχάριστη και ήπια.
Σύνοδοι και τετράγωνα Αφροδίτης-Άρη μπορούν να φέρουν αναστάτωση και σεξουαλικό ενδιαφέρον, ενώ τα εξάγωνα και τρίγωνα προσφέρουν μια πιο ευχάριστη και λιγότερο προφανή έλξη.
Σύνοδοι, τετράγωνα και αντιθέσεις Αφροδίτης-Πλούτωνα είναι μία από τις πιο ισχυρές όψεις σεξουαλικής και συναισθηματικής έλξης. Παρά το γεγονός ότι και οι δύο άνθρωποι έλκονται μεταξύ τους, είναι το πρόσωπο της Αφροδίτης που κατακυριεύεται από τον Πλούτωνα, αναπτύσσει εμμονές και «καταβροχθίζεται» από την έλξη που αισθάνεται για τον άλλο. Αυτός που θ΄αποφασίσει για τη διάρκεια της σχέσης, είναι το πρόσωπο του Πλούτωνα.
Όψεις Σελήνης-Άρη δημιουργούν έντονα συναισθήματα, τόσο σωματικά όσο και συναισθηματικά, με το πρόσωπο του Άρη να παίρνει τις περισσότερες πρωτοβουλίες στη σχέση, κάτι που μπορεί να φαίνεται πολύ ελκυστικό (αρχικά τουλάχιστον) στο άτομο της Σελήνης.
Σύνοδοι και τετράγωνα Αφροδίτης-Ουρανού δημιουργούν πολύ μεγάλο σεξουαλικό ενδιαφέρον, ξαφνικό κι αναπάντεχο, και συχνά οδηγούν τα άτομα στο κρεβάτι προτού καλά-καλά γνωριστούν. Αυτές οι όψεις μπορεί να προκαλέσουν σύγχυση και αποσταθεροποιητικές τάσεις μακροπρόθεσμα, αλλά δείχνουν ότι αρχικά υπάρχει έλξη. Αν η σχέση διαρκέσει, το πρόσωπο του Ουρανού θα θεωρηθεί συχνά άστατο από το πρόσωπο της Αφροδίτης και μπορεί να υπάρξουν πολλά σκαμπανεβάσματα.
Σύνοδοι και τετράγωνα Άρη-Πλούτωνα είναι ισχυροί δείκτες αρχικής έλξης και σεξουαλικής ραδιουργίας. Τα τρίγωνα δεν φέρνουν κατ ‘ανάγκη τους δύο ανθρώπους κοντά, αλλά από τη στιγμή που θα ενωθούν, είναι μία από τις πιο δυναμικές σεξουαλικές όψεις.
Σύνοδοι, εξάγωνα και τρίγωνα Ωροσκόπου-Ωροσκόπου , ενώ δεν είναι τόσο ισχυρές όψεις όσο οι παραπάνω, δίνουν μια ευχάριστη αίσθηση σωματικής αρμονίας και συγχρονισμού.
Όταν ο πλανήτης του 8ου οίκου κάποιου ή ο κυβερνήτης του 8ου οίκου του σχηματίζει ισχυρή όψη με έναν ή περισσότερες πλανήτες σας, είναι πιθανό να ανάψετε το πάθος αυτού του ατόμου.
Ο αστεροειδής Έρως διαδραματίζει επίσης σημαντικό ρόλο στη σεξουαλική έλξη. Πιο ισχυρές είναι οι όψεις Έρωτα-Αφροδίτης, Έρωτα-Ωροσκόπου, Έρωτα-Ψυχής και Έρωτα-Άρη. Οι σύνοδοι, αντιθέσεις, και τρίγωνα θεωρούνται οι καλύτερες.
Επειδή ο Ιχθείς είναι ονειροπόλος, χρειάζεται μια γυναίκα που θα τον ακούει και θα θαυμάζει τη δημιουργικότητά του. Συχνά, λειτουργεί καλά με ένα ταίρι που είναι εντελώς αντίθετο από εκείνον, ώστε να αλληλοσυμπληρώνονται. Αυτό σημαίνει, πως στην κρεβατοκάμαρα χρειάζεται μια θετική ερωμένη, δεκτική στις ιδέες του, γιατί θα έχει πολλές καθώς η φαντασία του καλπάζει! Όμως, επειδή ακριβώς είναι ευαίσθητος κι αιθεροβάμων, ίσως χρειαστεί να αναλάβετε εσείς τα ηνία, κάνοντας ακόμη και την πρώτη κίνηση.
Ένας άνδρας Ιχθείς βρίσκει πολύ ελκυστική μια κυρίαρχη γυναίκα. Δεν ζητά συχνά από μια κοπέλα ραντεβού, με εξαίρεση την περίπτωση που έχει βεβαιωθεί ότι εκείνη ενδιαφέρεται. Όταν, δε, μια γυναίκα του κάνει τη δύσκολη, το βρίσκει απωθητικό αφού θίγεται η ποσειδώνια ευαισθησία του. Σκέφτεται: «αφού το βλέπεις, πως θέλω να συνδεθώ μαζί σου, γιατί δημιουργείς εμπόδια;»
Είναι πολύ ανοιχτός σε σεξουαλικά παιχνίδια κυριαρχίας και υποταγής, και του αρέσει να παίζει και τους δύο ρόλους, καθώς δέχεται πολύ ευχάριστα μια ισχυρή γυναίκα στο κρεβάτι του. Όμως, παρά το φαινομενικά ακατέργαστο αυτό σεξουαλικό σενάριο, εκτιμά περισσότερο τη ρομαντική ατμόσφαιρα, παρά τα κάγκελα, τα μαστίγια και τις αλυσίδες! Νιώθει την ανάγκη, να υπάρχει αμοιβαία εμπιστοσύνη και πίστη ανάμεσα σ΄αυτόν και τη σύντροφό του, ενώ επιθυμεί διακαώς να ενωθεί μαζί της όχι μόνο σε σωματικό, αλλά και σε συναισθηματικό και πνευματικό επίπεδο.
Οι Ιχθείς αγαπούν πολύ τα παρατεταμένα παιχνίδια αποπλάνησης και την αργή κι αισθησιακή σεξουαλική πράξη, έτσι όσο περισσότερο ενδιαφερθείτε να δημιουργήσετε την ιδανική ρομαντική ατμόσφαιρα, ή επιτρέψετε στον ίδιο να το κάνει, τόσο πιο ικανοποιητικό θα είναι το σεξ και για τους δυο σας. Εκείνος λατρεύει τα τελετουργικά, όχι επειδή χρειάζεται διεγερτικά ή αφροδισιακά για να ξεσηκωθεί ερωτικά, αλλά απλώς επειδή είναι ρομαντικός και επιδοκιμάζει την προσπάθεια και τη συμμετοχή.
10 μικρά σεξουαλικά μυστικά για τους άνδρες Ιχθείς
1. Είναι ευγενικός και στοργικός, έτσι δείξτε του πως τον καταλαβαίνετε και θα σας ανοίξει με ανυπομονησία την πόρτα της κρεβατοκάμαράς του.
2. Είναι ζωδιακά ο «καλύτερος φίλος». Μην το ξεχνάτε αυτό κατά τη διάρκεια του σεξ, και θα απολαύσετε πλήρως το δυναμικό μιας μακροχρόνιας σχέσης, με αυτό το ευαίσθητο ζώδιο που νοιάζεται για σας.
3. Είναι εκφραστικός από τη φύση του, γι΄αυτό να είστε δεκτική στις κινήσεις και τις χειρονομίες του, που είναι γεμάτες φαντασία. Αν σας γράψει ένα τραγούδι, μην το δείτε σαν κλισέ, είναι ο ρομαντισμός του που τον ωθεί να το κάνει!
4. Είναι ένας παθιασμένος εραστής και θέλει να νιώσει πραγματικό και βαθύ δέσιμο μαζί σας.
5. Είναι γενναιόδωρος, οπότε μην εκπλαγείτε αν σας λούσει με απροσδόκητα δώρα για να εκφράσει τα συναισθήματά του. Πείτε του ευχαριστώ, ενθαρρύνοντας τη βιτσιόζικη πλευρά του στο κρεβάτι.
6. Μπορεί να έχει κάποιο φετίχ που σχετίζεται με τα πόδια. Ακόμα κι αν δεν έχει όμως, τα πόδια θα παίξουν σημαντικό ρόλο κατά τη διάρκεια της ερωτική πράξης, καθώς τα κάτω άκρα είναι το πιο ευαίσθητο μέρος του σώματός του.
7. Λειτουργεί καλά με συντρόφους, που έχουν εντελώς αντίθετα χαρακτηριστικά προσωπικότητας, γιατί αυτό τον βοηθά να ισορροπεί. Το αντίθετο ζώδιο από τους Ιχθείς είναι η Παρθένος.
8. Αν θέλετε να τον εκπλήξετε ευχάριστα, δημιουργήστε κάτι μουσικό ή ποιητικό γι ‘αυτόν, που να εκφράζει το πώς αισθάνεστε.
9. Δεν του αρέσει να τον επικρίνουν. Τα αρνητικά vibes στην κρεβατοκάμαρα σημαίνουν «άρνηση» από την πλευρά σας, εκτός κι αν θέλετε οπωσδήποτε να τον ξενερώσετε και να του χαλάσετε τη ρομαντική διάθεση που έχει στην προσπάθεια να δημιουργήσει για τους δυο σας ένα ηδονικό σκηνικό.
10. Το άγγιγμά του θα σας τυραννήσει ερεθιστικά, κυρίως επειδή ο άνδρας Ιχθείς δεν είναι εγωιστής και δεν έχει την τάση να πηγαίνει απευθείας στο στόχο. Έτσι, δείξτε του τι σας αρέσει, και δώστε του την άδεια να συνεχίσει…
Όταν ο Ήλιος σας είναι σε σύνοδο με τον Βόρειο Δεσμό του συντρόφου σας , ένα από τα σημαντικότερα θέματα της σχέσης αναπτύσσει τα ταλέντα και τις δυνάμεις και των δύο. Πρόκειται για μια ισχυρή επαφή. Γίνεστε αμέσως φίλοι, αλλά αν υπάρχει κάποια διστακτικότητα, αυτή εκφράζεται από το πρόσωπο του Β. Δεσμού. Το πρόσωπο του Ήλιου εκφράζει πολλές από τις ιδιότητες που το άτομο του Β. Δεσμού ενστικτωδώς θέλει να εκφράσει, και κάθε απροθυμία από την πλευρά του ατόμου του Δεσμού είναι στην πραγματικότητα μια έκφραση φόβου της προόδου. Η σχέση αυτή είναι ελκυστική και κουβαλά μαζί της μια σιωπηλή υπόσχεση ότι θα εξελιχθεί και μαζί της θα εξελιχθούν και τα άτομα που την αποτελούν. Υπάρχει ένα αίσθημα ότι αυτή η σχέση «κάπου» τους οδηγεί. Θα είστε αρκετά δραστήριοι μαζί, παρακινώντας συχνά ο ένας τον άλλο.
Όταν ο Ήλιος σας είναι σε σύνοδο με τον Νότιο Δεσμό του συντρόφου σας (και άρα σε αντίθεση με τον Βόρειο Δεσμό του), η σχέση είναι επαναστατική από την άποψη της προσωπικής ανάπτυξης. Η φιλία ανάμεσά σας είναι άμεση. Βρίσκετε ο ένας τον άλλο πολύ οικείο και γνώριμο, από την πρώτη ακόμη συνάντηση. Ο σύντροφός σας με μεγάλη φυσικότητα θα αποκαλύψει τις εσωτερικές σας δυνάμεις. Το πρόβλημα εδώ, είναι ότι μπορεί να «τραβήξετε» τον σύντροφό σας πίσω στο παρελθόν. Θα αισθάνεστε ασφαλείς μαζί του, αλλά εκείνος ή εκείνη διατρέχει τον κίνδυνο εξαιτίας της σχέσης σας, να αποφύγει βασικά ζητήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει μέσω των μαθημάτων που θέλει να του δώσει ο Βόρειος Δεσμός του. Δεν ενθαρρύνετε ο ένας τον άλλο σε οτιδήποτε καινούργιο, καθώς βρίσκετε πολύ ευκολότερο να επιστρέφετε σε ένα ήδη γνωστό και οικείο μοτίβο, το οποίο αντιπροσωπεύει ο Νότιος Δεσμός. Ωστόσο, οι δεσμοί που σας δένουν, είναι πανίσχυροι.
Τόσο σε σας όσο και στο σύντροφό σας αρέσουν οι δραστήριοι άνθρωποι. Ωστόσο, μπορεί τελικά να σχετίζεστε με ανθρώπους που σας εκνευρίζουν, είτε επειδή δεν λειτουργούν όπως εσείς θέλετε, είτε επειδή προσπαθούν να σας κάνουν υποδείξεις. Έτσι προσπαθείτε να κατευθύνετε τον άλλο και κατά κάποιο τρόπο να τον ελέγξετε, κάτι που μπορεί να τον θυμώσει και να τον απογοητεύσει. Έτσι αρχίζει να μαλώνει μαζί σας ή να σας …διατάζει ακόμη περισσότερο. Αμφισβητεί τις εντολές σας και κοντράρεται μαζί σας. Σίγουρα, κανείς από τους δυο σας δεν θέλει σχέσεις πολύ ήρεμες, εξαιτίας του ανταγωνιστικού σα χαρακτήρα, αλλά είναι εντυπωσιακό το ότι αφιερώνετε περισσότερο χρόνο στις διαφωνίες παρά στη σωματική δραστηριότητα, στο σεξ για παράδειγμα. Οι έντονες συζητήσεις κρατούν το ενδιαφέρον σας για τη σχέση αυτή τεταμένο, αλλά υπάρχουν και πιο παραγωγικοί τρόποι για να διοχετεύσετε την ενέργειά σας. Θα διαπιστώσετε ότι θα είναι πολύ πιο ευχάριστο να μοιράζεστε μια εκτονωτική σωματική δραστηριότητα από το να τσακώνεστε μεταξύ σας, γι΄αυτό ίσως θα πρέπει να ενταχθείτε σε μια ομάδα που δραστηριοποιείται σε σπορ ή κάτι τέτοιο ήδη. Αν εκτονώνετε την ενέργειά σας με αυτόν τον τρόπο, δεν θα νιώθετε την ανάγκη να καβγαδίζετε με τον άλλο, ούτε να του παριστάνετε το αφεντικό, τουλάχιστον όχι τόσο συχνά.
Ο Χείρωνας, ο πληγωμένος θεραπευτής, και οι κύκλοι του είναι για να μας θυμίζουν το ένστικτο που διαθέτει η ανθρώπινη φύση διαμέσου γεγονότων που σχετίζονται με θέματα υγείας, εγκυμοσύνες και γεννήσεις, τη νέα σεξουαλικότητα ή μια καινούργια προσέγγιση με το φυσικό περιβάλλον και το σώμα μας. Οι διελεύσεις του είναι για να ενεργοποιήσουν ζητήματα που θα μας στείλουν από την πληγή στη θεραπεία. Το μάθημά του είναι απλό, η φύση είναι εξαίρετος θεραπευτής, η εσωτερική μας διαύγεια/ένστικτο είναι τέλειος δάσκαλος. Το μάθημα που μπορεί να δώσει μέσα από τις γωνίες που σχηματίζει μέσα σε ένα σύνθετο χάρτη μπορεί να είναι εύκολο ή δύσκολο ανάλογα με τους πλανήτες που συμμετέχουν αλλά και από την ευλυγισία της σχέσης γενικότερα. Ο Χείρωνας είναι μια γέφυρα ανάμεσα στο εκκεντρικό, το απρόβλεπτο, στο παραδοσιακό δομημένο σύστημα. Οι χειρώνιες σχέσεις κάνουν τη γέφυρα για τη θεραπεία των πληγών, προσφέρουν την αφύπνιση στις συνειδήσεις για να γίνουν κατανοητά τα μαθήματα της θεραπείας. Φυσικά, όσο περισσότερες γωνιακές όψεις κάνει ο Χείρωνας σε ένα σύνθετο χάρτη, τόσο μεγαλύτερη θεραπευτική δύναμη θα έχει η σχέση.
Σύνθετος χάρτης & Χείρωνας
Ο Ήλιος σε όψη με τον Χείρωνα –χωρίς να αποκλείσουμε όλες τις όψεις του Χείρωνα με τους προσωπικούς πλανήτες- είναι χαρακτηριστική σε περιπτώσεις σχέσεων που τους συνδέουν κοινές τραυματικές εμπειρίες και με την από κοινού αντιμετώπισή τους παίρνουν δύναμη για να ξεπεράσουν περιορισμούς και συμπλέγματα. Η σχέση γίνεται καταφύγιο ψυχής, οι άνθρωποι νιώθουν δυνατοί αλλά ευαίσθητοι και καταδεκτικοί στα προβλήματα του περιβάλλοντος. Μια άλλη περίπτωση σχέσης είναι να κουβαλά η ίδια η σχέση μεγάλο τραύμα που να συνδέει τα άτομα μεταξύ τους: οικογενειακά προβλήματα, τραύματα παιδικής ηλικίας, όπως διάλυση του περιβάλλοντος λόγω διαζυγίου ή θανάτου γονέα, συχνά κάνουν ενοχικές καταγραφές στις ψυχές των παιδιών, μέχρι που ως ενήλικες ανακαλύψουν και έρθουν σε επαφή με ένα ταίρι που τα δικά του τραύματα θα αξιολογηθούν ως βαρύτερα.
Μια σχέση αγάπης και έρωτα –τη συναντούμε αρκετά συχνά στις μέρες μας- όπου το ζευγάρι επιθυμεί πολύ την απόκτηση παιδιών, αλλά για διάφορους λόγους δεν είναι εφικτό. Η μεταξύ τους επαφή, η αγωνία, το άγχος, το τραυματισμένο κοινωνικά «εγώ» τούς ωθεί σε μια από κοινού επανεξέταση και εμβάθυνση των στόχων τους. Μια σχέση αγάπης όπου κάποιος από τους δύο υποφέρει από ασθένεια σοβαρή ή έχει μια μορφή σωματικής αναπηρίας –όχι απαραίτητα κινητική- π.χ. σεξουαλική ανικανότητα, σάκχαρο, κλτ. Μια σχέση αγάπης με μεγάλη διαφορά ηλικίας όπου ο ένας από τους δύο συντρόφους αναγκάζεται να παρακολουθεί την αδυναμία του αγαπημένου του να συμμετέχει στα κοινά μαζί του. Μια σχέση αγάπης μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου που βρίσκει μπροστά της την ειρωνεία και την καταδίκη του κοινωνικού περιβάλλοντος δημιουργώντας ενοχικά/τραυματικά σύνδρομα στα μέλη της. Μια σχέση αγάπης μεταξύ ατόμων διαφορετικής θρησκείας, χρώματος, φυλής ή και κοινωνικής τάξης που καθιστά τα μέλη σε κατάσταση αναπηρίας έναντι των κοινωνικά αποδεκτών ζευγαριών που πληρούν τις δοσμένες κοινωνικά προϋποθέσεις.
Η θεραπεία των χειρώνιων σχέσεων είναι μακρόχρονη και απαιτητική, καθώς συχνά υπάρχουν παλινδρομήσεις των συμπτωμάτων και άγριες αντιδράσεις από τις «γύρω κλινικές και νοσοκομεία», δηλαδή συγγενείς, φίλους, κτλ. Η στάση όμως των ατόμων απέναντι στα τραύματα της σχέσης σταδιακά αλλάζει και τα άτομα αποκτούν μεγαλύτερη ανοχή, συμπόνια και σοφία που καθοδηγούν τα βήματά τους και, φυσικά, κάπου εκεί αρχίζει και η πραγματική τους θεραπεία. Η ομοιοπαθητική πλευρά του Χείρωνα εκδηλώνεται στη φάση που ένας από τους δύο συντρόφους παρατηρεί, επεξεργάζεται και αντιγράφει μεθόδους Πρώτων βοηθειών από τον αγαπημένο του! Δηλαδή, αντιλαμβάνεται τι είναι αυτό που τον πληγώνει μέσα από τη σχέση του και δεν το επαναλαμβάνει, προσέχοντας να «μην» κάνει αυτό που δεν θα ήθελε να του κάνουν. Ας μην ξεχνάμε πως στη μυθολογία ο Χείρωνας ήταν ο ίδιος πληγωμένος αλλά δεν μπορούσε να θεραπεύσει τον εαυτό του! Μπορούσε όμως να θεραπεύσει όλους τους άλλους και αντλούσε χαρά και δύναμη από αυτό. Θα μπορούσε, λοιπόν, σε έναν σύνθετο χάρτη να λειτουργήσει θαυμάσια, ό,τι δεν θα μπορούσε να πραγματοποιήσει ο καθένας μόνος του στο προσωπικό γενέθλιο ωροσκόπιό του..Ίσως το ανθρώπινο είδος να είναι ένας μικρός Χείρωνας , δίνοντας θεραπεία μέσω της αγάπης του σε όλους τους άλλους γύρω του αλλά όχι στον εαυτό του. Η θεραπείας μας να έρχεται από τους γύρω μας και με τη σειρά μας να ανταποδίδουμε! Τούτο μαρτυρά ο σύνθετος χάρτης και οι όψεις του Χείρωνα μέσα σ΄αυτόν.
Τα τραύματα κλείνουν μέσα από τη σχέση
«Όταν τα φαρμακεία κλείνουν…ο έρωτας διανυκτερεύει!»: κάπως έτσι θα έπρεπε να είναι ο τίτλος μιας θεραπευτικής σχέσης που ο πλανητοειδής Χείρωνας κάνει έντονη την παρουσία του και προσφέρει τη δυνατότητα της βαθιάς, ουσιαστικής και μόνιμης αποκατάστασης των τραυματικών εμπειριών. Οι δεσμοί αγάπης κάνουν τους ανθρώπους πρόθυμους να ενδιαφερθούν και να συμπαρασταθούν στο πληγωμένο τους ταίρι, αγνοώντας ίσως πως, ερχόμενοι αντιμέτωποι με το θέμα, ίσως ανοίξουν μια δική τους παρόμοια πληγή που πίστευαν κλειστή. Η σχέση περνά σε ένα στάδιο που δεν υπάρχει θεράπων και θεραπευόμενος, αλλά μέσα από την προσπάθεια να κλείσουν αμφότεροι τα τραύματα του αγαπημένου τους δυναμώνουν τόσο που απαλάσσονται πρωτίστως από τις δικές τους πληγές. Ναι, λοιπόν, η αγάπη γιατρεύει!

H4

της Βασιλικής Κόντη
(«Αστρολόγος»  Αυγούστου 2012)

H5

Text Analysis

Cloud of Keywords from all content
High relevance
 

και να του είναι από που σας την τους τον τα θα μια της σε τη για δεν σχέση στη αλλά πολύ στο όψεις τις στις των ένα ένας μαζί συχνά μας αν μεταξύ αυτό μπορεί σχέσης πιο συναστρία άλλο πρόσωπο χάρτη δύο ζαΐρα ότι έχει έτσι πλανήτες κάνει χείρωνας τόσο επειδή αναρτήθηκε αγάπης σύνοδοι έλξη άτομα ιχθείς υπάρχει αφήστε πως μέσα κι όμως τραύματα σχόλιο ενώ στην τρίγωνα τετράγωνα όσο όταν έναν γυναίκα σου κάνουν δεσμός όχι στα θεραπεία ίσως φτιάξε καθώς

Medium relevance
 

βόρειος-νότιος αυτή σεξουαλικό θέλει πλευρά μεγάλη ανάγκη μπορούσε κάποιου θέλετε ισχυρές χείρωνα προσπάθεια σύνθετο γιατί στον ήλιος σεξ δηλαδή πώς περισσότερο κάτι μην ανθρώπους ωστόσο υπάρχουν σύνθετος δύναμη ακόμη σεξουαλικές κοινωνικά ατόμων σεξουαλική ταίρι δείκτες όψη κρεβάτι περιβάλλοντος όπου ισχυρή σχέσεις συντρόφους χρειάζεται δεσμό δημιουργούν δυο ενδιαφέρον ευχάριστη φύση άνθρωποι σύντροφό ρομαντική περισσότερες αρέσει δεσμού τρόπο αντιθέσεις επαφή διάρκεια βρίσκει σύνοδο ζώδιο κάποια μέσω πολλές

Low relevance
 

ανθρώπους ωστόσο υπάρχουν σύνθετος δύναμη ακόμη σεξουαλικές κοινωνικά ατόμων σεξουαλική ταίρι δείκτες όψη κρεβάτι περιβάλλοντος όπου ισχυρή σχέσεις συντρόφους χρειάζεται δεσμό δημιουργούν δυο ενδιαφέρον ευχάριστη φύση άνθρωποι σύντροφό ρομαντική περισσότερες αρέσει δεσμού τρόπο αντιθέσεις επαφή διάρκεια βρίσκει σύνοδο ζώδιο κάποια μέσω πολλές μία οίκοι προσφέρουν εξάγωνα λοιπόν άλλους σεξουαλικής εκείνη κοινού αφροδίτης δεκτική αρκετά όλους δραστήριοι έλξης μόνο εαυτό γι΄αυτό είστε πληγή απαραίτητα ζωδιο σεξουαλικά χωρίς κάποιο αγάπη χιούμορ αναπηρίας πούπουλα… θεραπεύσει βρίσκετε οικείο κρεβατοκάμαρα μυθολογία γέφυρα περίπτωση μεγάλο καὶ χάρτης φίλοι σελήνης τουλάχιστον άτομο εσείς γύρω συντρόφου βόρειο στησυναστρία αυγούστου αντίθεση θέματα δυνάμεις μανταμ αρχικά μεγαλύτερη τραγούδια εκφράσει ελκυστική κουβαλά ωθεί αναπτύσσει παιχνίδια φαντασία άνδρας φυσικά κλείνουν έχουν θεραπείας σχέσεων πρώτη πλούτωνα επίπεδο είτε σπορ διαρκέσει επιθυμεί όπως μέλη αισθάνεστε σ΄αυτόν ανάμεσα δεσμοί προβλήματα σύστημα αστεροειδείς γιὰ δείξτε πόδια ατόμου εκφράζει άρης παιδιών πέφτει πλανητών δραστηριότητα εκείνος σωματική ηλικίας οίκο ενέργειά αυτόν αρχίζει σημαντικό ως ρόλο ερωτική κάπως σεξουαλικότητα ευχάριστα εντελώς σχηματίζει ζώδια γ οίκους δ στους χαρτησ πρέπει εξαιτίας αντίθετο ευαίσθητο μιας σωματικής ζητήματα άλλοι αγαπημένου δώσει πληγωμένος άρη θεραπευτής λειτουργεί ήδη ατμόσφαιρα οίκου ένστικτο καλά 8ου

Very Low relevance
 
μία οίκοι προσφέρουν εξάγωνα λοιπόν άλλους σεξουαλικής εκείνη κοινού αφροδίτης δεκτική αρκετά όλους δραστήριοι έλξης μόνο εαυτό γι΄αυτό είστε πληγή απαραίτητα ζωδιο σεξουαλικά χωρίς κάποιο αγάπη χιούμορ αναπηρίας πούπουλα… θεραπεύσει βρίσκετε οικείο κρεβατοκάμαρα μυθολογία γέφυρα περίπτωση μεγάλο καὶ χάρτης φίλοι σελήνης τουλάχιστον άτομο εσείς γύρω συντρόφου βόρειο στησυναστρία αυγούστου αντίθεση θέματα δυνάμεις μανταμ αρχικά μεγαλύτερη τραγούδια εκφράσει ελκυστική κουβαλά ωθεί αναπτύσσει παιχνίδια φαντασία άνδρας φυσικά κλείνουν έχουν θεραπείας σχέσεων πρώτη πλούτωνα επίπεδο είτε σπορ διαρκέσει επιθυμεί όπως μέλη αισθάνεστε σ΄αυτόν ανάμεσα δεσμοί προβλήματα σύστημα αστεροειδείς γιὰ δείξτε πόδια ατόμου εκφράζει άρης παιδιών πέφτει πλανητών δραστηριότητα εκείνος σωματική ηλικίας οίκο ενέργειά αυτόν αρχίζει σημαντικό ως ρόλο ερωτική κάπως σεξουαλικότητα ευχάριστα εντελώς σχηματίζει ζώδια γ οίκους δ στους χαρτησ πρέπει εξαιτίας αντίθετο ευαίσθητο μιας σωματικής ζητήματα άλλοι αγαπημένου δώσει πληγωμένος άρη θεραπευτής λειτουργεί ήδη ατμόσφαιρα οίκου ένστικτο καλά 8ου καταγραφές ενοχικές μέρες ψυχές μέχρι διάφορους βαρύτερα δικά ανακαλύψουν γίνομαι έρθουν συναντούμε ζευγάρι απόκτηση αξιολογηθούν μας- έρωτα ενήλικες ἄνεμος σοβαρή ενοχικά δημιουργώντας τραυματικά σύνδρομα διαφορετικής κοινωνικού καταδίκη ιδίου φύλου μπροστά ειρωνεία θρησκείας χρώματος ζευγαριών αποδεκτών πληρούν δοσμένες προϋποθέσεις έναντι κατάσταση φυλής κοινωνικής τάξης καθιστά αρχική “ κοινά επανεξέταση τούς εμβάθυνση στόχων κάποιος «εγώ» νὰ εφικτό αγωνία άγχος τραυματισμένο υποφέρει ασθένεια αναγκάζεται παρακολουθεί αδυναμία συμμετέχει διαφορά κλτ μορφή κινητική- ανικανότητα σάκχαρο λόγους χαρακτηριστική εγκυμοσύνες υγείας γεννήσεις νέα προσέγγιση καινούργια σχετίζονται γεγονότων θυμίζουν κύκλοι διαθέτει ανθρώπινη διαμέσου φυσικό περιβάλλον εσωτερική εξαίρετος διαύγεια τέλειος δάσκαλος απλό μάθημά διελεύσεις σώμα ενεργοποιήσουν στείλουν ἄνεμο ἀκόμη ὅταν παραγωγικοί τεταμένο τρόποι διοχετεύσετε ευχάριστο διαπιστώσετε κρατούν συζητήσεις χρόνο αφιερώνετε διαφωνίες παράδειγμα έντονες μοιράζεστε εκτονωτική ούτε καβγαδίζετε παριστάνετε αφεντικό οὐρανὸς νιώθετε εκτονώνετε ενταχθείτε τσακώνεστε ομάδα δραστηριοποιείται τέτοιο μάθημα τὸν συμπλέγματα περιορισμούς γίνεται καταφύγιο νιώθουν ψυχής ξεπεράσουν παίρνουν κοινές συνδέουν τραυματικές εμπειρίες αντιμετώπισή δυνατοί ευαίσθητοι διάλυση παιδικής λόγω διαζυγίου θανάτου οικογενειακά συνδέει τὸ καταδεκτικοί άλλη ίδια τραύμα περιπτώσεις χειρώνιων απρόβλεπτο εκκεντρικό παραδοσιακό δομημένο πληγών χειρώνιες γενικότερα ευλυγισία εύκολο γωνίες δύσκολο ανάλογα συμμετέχουν αφύπνιση συνειδήσεις αποκλείσουμε χαρταετὸ όλες προσωπικούς πλανήτες- χείρωνας ο χαρταετὸς κατανοητά γίνουν μαθήματα γωνιακές θεραπευτική γονέα αγαπημένο τοξότη λ σκορπιού κ αιγόκερω μ υδροχόου ν μαθε ιχθύων 1a ζυγού ι παρθένου θ κριού γ ζωδίων β ταύρου δ διδύμου ε λέοντα η καρκίνου ζ παντα τον… τοξότη 91 σκορπιό 9 αιγόκερω 92 υδροχόο 93 βρεσ ιχθύ 1β ζυγό 8 παρθένο 7 ταύρο 3 κριό 2 δίδυμο 4 καρκίνο 5 λέοντα 6 όλων ταιριασματα ερωτας-ερωτικά επάγγελμα-χρήμα προφίλ ευχές-δώρα ελαττώματα-προτερήματα εικόνες διακοπές-διασκέδαση διαζύγιο-χωρισμός αυτοκίνητο αποτυχία-δυσκολίες ανδρας βιβλία διασημότητες γάμος ζώα κουίζ υγεία-fitness-διατροφή ταυτότητα φυσιογνωμία-εμφάνιση φλερτ-φιλί ερωτικα χορός 1 στυλ-διακόσμηση παιδιά-γονείς ομορφιά-μόδα-χρώματα λουλούδια-πετράδια ονειρα-ύπνος προσωπικότητα-χαρακτήρας παροιμίες σου 1γ ωροσκοπο συνθετοσ σχέσεις 5 χαρτησ 1 σύνθετο 2 σύνθετου 3 ερμηνεία καρμικές συναστρία 7 συναστρία 3 σας 2 συναστρία 4 συναστρία 5 σεληνιακή δεσμός 6 οίκους 4 ωροσκόπος 5 όψεις 7β διελεύσεων β ηλιακη επιστροφη α επιστροφή ηλιακή διελευσεισ σχέσης 7α αστρο-προβλεψεισ σύνθετου 6 ετήσιες β μηνιαία πρόβλεψη συναστριασ stellium 4 γενεθλιοσ free 3 aστραφτερά δες ακμές ανάλυση β χαρτεσ αστρολογικοι τησ σχεσησ σου 2 ολοι οίκων ε όψεις ζ μοίρες πλανήτες μ ζωδίων ν στοιχεία-ποιότητες-πολικότητες ξ οίκους p ζώδια ο ανάδρομοι τύχης λ μεσουράνημα θ δεσμός η vertex κορυφή κλήρος απιστία έλαια-αρώματα ας ήθελε ξεχνάμε ήταν αντλούσε ίδιος «μην» προσέχοντας βοηθειών πρώτων εντυπωσιακό αντιλαμβάνεται επαναλαμβάνει πληγώνει χαρά λειτουργήσει είδος ανθρώπινο μικρός δίνοντας σειρά έρχεται ωροσκόπιό γενέθλιο πραγματοποιήσει θαυμάσια καθένας μόνος προσωπικό μεθόδους αντιγράφει φίλους συγγενείς κτλ στάση σταδιακά απέναντι νοσοκομεία» κλινικές παλινδρομήσεις απαιτητική συμπτωμάτων άγριες «γύρω αντιδράσεις αλλάζει αποκτούν ομοιοπαθητική πραγματική εκδηλώνεται φάση επεξεργάζεται παρατηρεί εκεί κάπου συμπόνια ανοχή σοφία καθοδηγούν βήματά ανταποδίδουμε τούτο απαλάσσονται δυναμώνουν πρωτίστως δικές ναι πληγές αμφότεροι κλείσουν κλειστή πίστευαν περνά στάδιο θεραπευόμενος θεράπων γιατρεύει βασιλικής ak αυγούστου -tamallyma’ παλαιότερα άρθρα aιθέρια online ζωδια diab amr «αστρολόγος» κόντη  αυγούστου σύνθετου σχόλια παρόμοια δική πλανητοειδής θεραπευτικής έντονη παρουσία δυνατότητα προσφέρει τίτλος έπρεπε σχέση «όταν μαρτυρά φαρμακεία έρωτας διανυκτερεύει βαθιάς ουσιαστικής αγνοώντας πληγωμένο ερχόμενοι αντιμέτωποι ανοίξουν θέμα συμπαρασταθούν ενδιαφερθούν αποκατάστασης μόνιμης τραυματικών εμπειριών πρόθυμους μακρόχρονη μαθημάτων αυτού πάθος αστεροειδής έρως επίσης διαδραματίζει ανάψετε πιθανό πλανήτης συγχρονισμού κυβερνήτης  «ταιριάζει συμβατότητα αστρολογική έρωτα-αφροδίτης στοκρεβάτι αυγούστου εννοούν περισσότεροι ονειροπόλος συγκρούονται ταιριάζουν άνδρα ευχαριστήσεις έρωτα-ψυχής έρωτα-ωροσκόπου έρωτα-άρη θεωρούνται καλύτερες αρμονίας αίσθηση δείχνουν μακροπρόθεσμα ουρανού θεωρηθεί υπάρξουν άστατο τάσεις αποσταθεροποιητικές γνωριστούν καλά-καλά αυτές προκαλέσουν σύγχυση πολλά σκαμπανεβάσματα ενωθούν στιγμή δυναμικές ωροσκόπου-ωροσκόπου δίνουν παραπάνω κοντά καρκίνος ισχυροί άρη-πλούτωνα αρχικής ραδιουργίας φέρνουν ακούει θαυμάζει «αφού σκέφτεται βλέπεις θέλω ερωτικήςέλξης αυγούστου συνδεθώ ευαισθησία ποσειδώνια δύσκολη ενδιαφέρεται απωθητικό αφού θίγεται δημιουργείς εμπόδια δέχεται ρόλους φαινομενικά ακατέργαστο εκτιμά σενάριο παίζει δία ανοιχτός » είναι δύσπιστο κυριαρχίας υποταγής βεβαιωθεί εξαίρεση ιδέες ερωμένη γενέθλιων σημεία ακριβώς καλπάζει θετική σημαίνει χαρτών δημιουργικότητά εκείνον ώστε αλληλοσυμπληρώνονται ευαίσθητος αιθεροβάμων κυρίαρχη τέχνη ζητά κοπέλα ραντεβού κίνηση αστρολογίας χρειαστεί αλληλεπιδρούν αναλάβετε ηνία κάνοντας προτού λέοντα επιθυμία ορμές σύνοδος οποιαδήποτε ωροσκόπο γωνία βαθιές εμπνέει μικρή διάρκειας 8ο όλοι μπορούμε δύση μεσουράνημα-ακμή βιώνουν επιθυμίας άλλου ισχυρό αξιολόγησης άμεσο ένταση βγάζει ακμή 10ου 4ου γενέθλιου πολύπλοκο σταθερότητας χρησιμοποιώντας προγραμμάτων πάρουμε 5ο υπολογιστικών χτυπάει καρδιά συμβατότητας όταν ερωτικής ρίξουμε αλληλεπιδράσεις ενδιαφέρει  «κλασικοί» ιδέα δυνατά σφυγμοί παρέχουν ελεύθερα βέβαιο χάρτες σχετικούς συντριπτικό συναίσθημα ρομαντικές ανεβαίνουν επιθυμίες ιστοσελίδες ερωτικό παράγοντες πολλοί αισθάνεται «καταβροχθίζεται» αυτός θ΄αποφασίσει σελήνης-άρη εντούτοις εμμονές κατακυριεύεται γεγονός συναισθηματικής βασισμένοι γενικοί έλκονται έντονα συναισθήματα ελκυστικό φαίνεται αφροδίτης-ουρανού ξαφνικό οδηγούν αναπάντεχο αυτοί συσχετισμοί σωματικά αξία συναισθηματικά παίρνει πρωτοβουλίες στοιχειώδη αφροδίτης-πλούτωνα συμβατότητας ανθρώπων συγχρονισμός λεπτή χωρίζει γραμμή  όμως γρήγορα εμπνέουν άρη-ήλιου συνήθως εμπλέκονται περάσει μίσος εικόνα αναστάτωση φέρουν αντιστοιχία λιγότερο προφανή μπορούν αφροδίτης-άρη φυσική συνολική ακριβέστερη ζωδίων ήπια ερμή έχω φόβου έκφραση προόδου σιωπηλή εξελιχθεί υπόσχεση πραγματικότητα απροθυμία ήλιου feeds ιδιότητες ενστικτωδώς κάθε εξελιχθούν αποτελούν προσωπικής άποψη ανάπτυξης φιλία άμεση ανάμεσά επαναστατική άρα «κάπου» αίσθημα οδηγεί παρακινώντας νότιο εκφράζεται άρθρα σχόλια αυγούστου κυρίως ερεθιστικά εγωιστής τάση απευθείας πηγαίνει τυραννήσει άγγιγμά διάθεση χαλάσετε δημιουργήσει ηδονικό σκηνικό στόχο δώστε -τι πρόκειται γίνεστε αμέσως διστακτικότητα ταλέντα σημαντικότερα συνεχίσει… άδεια ιχθύ είσαι δεσμούς γνώριμο συνάντηση λειτουργούν εκνευρίζουν προσπαθούν ὑπάρχει προσπαθείτε υποδείξεις σχετίζεστε τελικά οδυσσέαςελύτης πανίσχυροι άρης-βόρειος τετραγώνου αρέσουν κατευθύνετε ελέγξετε κανείς σίγουρα δὲν ήρεμες σα ανταγωνιστικού κοντράρεται εντολές απογοητεύσει θυμώσει μαλώνει διατάζει αμφισβητεί δένουν νότιος παρελθόν πίσω ασφαλείς διατρέχει αποφύγει κίνδυνο «τραβήξετε» εδώ φυσικότητα σύντροφός αποκαλύψει εσωτερικές πρόβλημα βασικά αντιμετωπίσει γνωστό επιστρέφετε μοτίβο οποίο αντιπροσωπεύει ευκολότερο καινούργιο βόρειος φως ζαΐρα aστραφτερά ενθαρρύνετε οτιδήποτε ξενερώσετε οπωσδήποτε συμμετοχή επιδοκιμάζει μικρά μυστικά ιχθείς 1 άνδρες ρομαντικός απλώς διεγερτικά τελετουργικά αφροδισιακά ξεσηκωθεί ερωτικά ευγενικός στοργικός ταιριάζω φίλος» ξεχνάτε απολαύσετε δυναμικό πλήρως «καλύτερος ζωδιακά ανοίξει καταλαβαίνετε ανυπομονησία πόρτα κρεβατοκάμαράς λατρεύει λέοντες διακαώς νομίζεις… ενωθεί μη συναισθηματικό σωματικό πίστη εμπιστοσύνη μαστίγια κάγκελα αλυσίδες νιώθει αμοιβαία πνευματικό αγαπούν επιτρέψετε ιδανική ίδιο ικανοποιητικό -καλά δημιουργήσετε ενδιαφερθείτε αποπλάνησης παρατεταμένα αργή αισθησιακή πράξη μακροχρόνιας νοιάζεται μέρος άκρα σώματός -λέων χαρακτηριστικά αντίθετα κάτω πράξης φετίχ πιστεύω σχετίζεται ακόμα παίξουν προσωπικότητας βοηθά αρνητικά επικρίνουν vibes σημαίνουν εκτός «άρνηση» γι ποιητικό παρθένος ισορροπεί εκπλήξετε δημιουργήστε μουσικό βιτσιόζικη ενθαρρύνοντας σαν δείτε κλισέ ρομαντισμός εραστής παθιασμένος τραγούδι γράψει -κρίμα εκφραστικός κινήσεις χειρονομίες γεμάτες σ’αυτά νιώσει δώρα απροσδόκητα συναισθήματά πείτε ευχαριστώ λούσει εκπλαγείτε βαθύ πραγματικό δέσιμο γενναιόδωρος οπότε χαρακτήρα

Highlighted Content Analysis

Cloud of Keywords from all content
High relevance
 

και να του είναι που σας από τους την τα τον θα μια της σε τη σχέση δεν για αλλά πολύ στο τις των ένα μεταξύ αν συχνά ένας μας μαζί σχέσης αυτό μπορεί όψεις πιο πρόσωπο χείρωνας στη ότι έχει δύο άλλο σύνοδοι αγάπης στις έτσι ιχθείς επειδή κάνει τόσο κι υπάρχει όμως άτομα μέσα όταν τραύματα πως έλξη ίσως όσο όχι καθώς κάνουν τετράγωνα έναν θεραπεία ενώ τρίγωνα στην χάρτη

Medium relevance
 

αυτή θέλετε ισχυρές πλευρά μεγάλη προσπάθεια μην γυναίκα περισσότερο κάτι στον κάποιου ανάγκη σεξουαλικό θέλει συναστρία χείρωνα μπορούσε σύνθετο ήλιος γιατί πώς δηλαδή στα σύντροφό ισχυρή ρομαντική μέσω δύναμη φύση όψη πολλές σεξ κρεβάτι δυο δείκτες σεξουαλικές ακόμη σύνοδο υπάρχουν περιβάλλοντος ωστόσο βρίσκει ταίρι τρόπο σεξουαλική αρέσει χρειάζεται όπου κοινωνικά δεσμός ανθρώπους συντρόφους περισσότερες αντιθέσεις άνθρωποι κάποια δεσμό διάρκεια δημιουργούν aστραφτερά ζώδιο επαφή ατόμων δεσμού ευχάριστη ενδιαφέρον ζαΐρα

Low relevance
 

σύντροφό ισχυρή ρομαντική μέσω δύναμη φύση όψη πολλές σεξ κρεβάτι δυο δείκτες σεξουαλικές ακόμη σύνοδο υπάρχουν περιβάλλοντος ωστόσο βρίσκει ταίρι τρόπο σεξουαλική αρέσει χρειάζεται όπου κοινωνικά δεσμός ανθρώπους συντρόφους περισσότερες αντιθέσεις άνθρωποι κάποια δεσμό διάρκεια δημιουργούν aστραφτερά ζώδιο επαφή ατόμων δεσμού ευχάριστη ενδιαφέρον ζαΐρα λοιπόν σεξουαλικής καλά λειτουργεί έλξης ως κλείνουν δεκτική προσφέρουν εξάγωνα μία κρεβατοκάμαρα γύρω εντελώς αντίθετο παιδιών άλλους σωματικής 8ου θεραπεύσει οίκου μέλη αρχικά τουλάχιστον άτομο μεγάλο σχηματίζει εαυτό αναπτύσσει πλούτωνα αγαπημένου αφροδίτης όλους ρόλο πλανήτες ατόμου σημαντικό αναπηρίας ελκυστική εκφράζει δραστηριότητα αισθάνεστε βόρειο συντρόφου σωματική αυτόν πόδια μανταμ είστε πληγωμένος εκφράσει κάποιο ενέργειά θέματα δυνάμεις δεσμοί οικείο ήδη εξαιτίας δώσει ζητήματα βρίσκετε δραστήριοι αρχίζει σχέσεις όπως είτε αρκετά κουβαλά γι΄αυτό θεραπευτής σχέσεων εκείνη σεξουαλικά χάρτης σύνθετος παιχνίδια κοινού περίπτωση φαντασία προβλήματα εσείς πρώτη πρέπει άνδρας ευχάριστα ατμόσφαιρα δείξτε γέφυρα πληγή μιας ευαίσθητο ένστικτο εκείνος θεραπείας μεγαλύτερη ανάμεσα φυσικά σ΄αυτόν επιθυμεί ηλικίας ωθεί αντίθεση σεξουαλικότητα σελήνης πέφτει άρης χωρίς επίπεδο έχουν πούπουλα… μόνο άλλοι ερωτική άρη συμβατότητας διαρκέσει οίκο σύστημα απαραίτητα στησυναστρία αγάπη κάπως

Very Low relevance
 
λοιπόν σεξουαλικής καλά λειτουργεί έλξης ως κλείνουν δεκτική προσφέρουν εξάγωνα μία κρεβατοκάμαρα γύρω εντελώς αντίθετο παιδιών άλλους σωματικής 8ου θεραπεύσει οίκου μέλη αρχικά τουλάχιστον άτομο μεγάλο σχηματίζει εαυτό αναπτύσσει πλούτωνα αγαπημένου αφροδίτης όλους ρόλο πλανήτες ατόμου σημαντικό αναπηρίας ελκυστική εκφράζει δραστηριότητα αισθάνεστε βόρειο συντρόφου σωματική αυτόν πόδια μανταμ είστε πληγωμένος εκφράσει κάποιο ενέργειά θέματα δυνάμεις δεσμοί οικείο ήδη εξαιτίας δώσει ζητήματα βρίσκετε δραστήριοι αρχίζει σχέσεις όπως είτε αρκετά κουβαλά γι΄αυτό θεραπευτής σχέσεων εκείνη σεξουαλικά χάρτης σύνθετος παιχνίδια κοινού περίπτωση φαντασία προβλήματα εσείς πρώτη πρέπει άνδρας ευχάριστα ατμόσφαιρα δείξτε γέφυρα πληγή μιας ευαίσθητο ένστικτο εκείνος θεραπείας μεγαλύτερη ανάμεσα φυσικά σ΄αυτόν επιθυμεί ηλικίας ωθεί αντίθεση σεξουαλικότητα σελήνης πέφτει άρης χωρίς επίπεδο έχουν πούπουλα… μόνο άλλοι ερωτική άρη συμβατότητας διαρκέσει οίκο σύστημα απαραίτητα στησυναστρία αγάπη κάπως συμμετέχουν ευλυγισία γενικότερα ανάλογα δύσκολο -tamallyma’ γωνίες εύκολο diab εκκεντρικό αφύπνιση συνειδήσεις γίνουν κατανοητά πληγών χειρώνιες απρόβλεπτο παραδοσιακό δομημένο θανάτου μάθημα σώμα διελεύσεις ενεργοποιήσουν στείλουν καταγραφές ψυχές καινούργια προσέγγιση φυσικό περιβάλλον ενοχικές ζωδια εσωτερική διαύγεια τέλειος δάσκαλος γονέα εξαίρετος online μάθημά απλό διαζυγίου amr ξεπεράσουν περιορισμούς συμπλέγματα γίνεται συνδέει οικογενειακά παιδικής αντιμετώπισή παίρνουν καταφύγιο ψυχής στοκρεβάτι άνδρα ίδια άλλη καταδεκτικοί ευαίσθητοι νιώθουν τραύμα δυνατοί εμπειρίες τραυματικές τετραγώνου λόγω διάλυση ερωτικήςέλξης θεραπευτική ευχαριστήσεις &θεραπεία γωνιακές άρης-βόρειος νέα περιπτώσεις δεσμούς συνδέουν κοινές χαρακτηριστική πλανήτες- αποκλείσουμε όλες προσωπικούς μαθήματα γεγονότων προσπαθούν περισσότεροι ταιριάζουν υποδείξεις προσπαθείτε λειτουργούν εννοούν αρέσουν τελικά σχετίζεστε εκνευρίζουν κατευθύνετε ελέγξετε εντολές κοντράρεται σίγουρα κανείς αμφισβητεί διατάζει θυμώσει απογοητεύσει συγκρούονται μαλώνει πανίσχυροι δένουν  «ταιριάζει αντιμετωπίσει μαθημάτων βόρειος καρκίνος βασικά διατρέχει κίνδυνο λέοντα αποφύγει ενθαρρύνετε οτιδήποτε οποίο αντιπροσωπεύει νότιος αστρολογική μοτίβο γνωστό καινούργιο ευκολότερο επιστρέφετε συμβατότητα χαρτών ήρεμες καβγαδίζετε ούτε παριστάνετε αφεντικό νιώθετε εκτονώνετε ομάδα δραστηριοποιείται σπορ τέτοιο αστρολογίας τέχνη δύσπιστο σχετίζονται υγείας εγκυμοσύνες διαμέσου ανθρώπινη κύκλοι θυμίζουν &… διαθέτει ενταχθείτε τσακώνεστε διαφωνίες γενέθλιων σημεία παράδειγμα χρόνο αφιερώνετε ανταγωνιστικού σα χαρακτήρα εντυπωσιακό έντονες συζητήσεις διαπιστώσετε ευχάριστο μοιράζεστε εκτονωτική αλληλεπιδρούν διοχετεύσετε κρατούν τεταμένο παραγωγικοί τρόποι γεννήσεις αξιολογηθούν καθένας πραγματοποιήσει μόνος προσωπικό γενέθλιο θαυμάσια λειτουργήσει είσαι αντλούσε χαρά -τι ωροσκόπιό ανθρώπινο ανταποδίδουμε τούτο μαρτυρά «όταν σειρά έρχεται είδος μικρός δίνοντας πούπουλα -λέων πιστεύω πρώτων βοηθειών αγαπημένο αντιλαμβάνεται μεθόδους αντιγράφει εκδηλώνεται φάση παρατηρεί επεξεργάζεται πληγώνει επαναλαμβάνει ήταν ίδιος -κρίμα σ’αυτά μυθολογία ξεχνάμε προσέχοντας «μην» ήθελε ας φαρμακεία έρωτας θεράπων θεραπευόμενος κλείσουν αμφότεροι στάδιο περνά δική παρόμοια πίστευαν κλειστή δυναμώνουν απαλάσσονται κόντη «αστρολόγος»  αυγούστου 2012 βασιλικής γιατρεύει πρωτίστως δικές πληγές ναι ανοίξουν θέμα παρουσία προσφέρει δυνατότητα βαθιάς έντονη πλανητοειδής διανυκτερεύει έπρεπε τίτλος θεραπευτικής ουσιαστικής μόνιμης πληγωμένο αγνοώντας ερχόμενοι αντιμέτωποι συμπαρασταθούν ενδιαφερθούν αποκατάστασης τραυματικών εμπειριών πρόθυμους ομοιοπαθητική πραγματική μορφή σοβαρή μη κινητική- ανικανότητα ασθένεια υποφέρει επανεξέταση εμβάθυνση στόχων κάποιος σάκχαρο κλτ κοινά λέοντες ιδίου φύλου συμμετέχει -καλά διαφορά αναγκάζεται παρακολουθεί αδυναμία τούς «εγώ» βαρύτερα ερμή έρωτα συναντούμε ασφαλείς δικά δία ενήλικες ανακαλύψουν έρθουν μέρες μας- αγωνία άγχος τραυματισμένο νομίζεις… εφικτό λόγους έχω ζευγάρι απόκτηση διάφορους μπροστά ειρωνεία νοσοκομεία» συγγενείς φίλους κτλ κλινικές «γύρω παλινδρομήσεις συμπτωμάτων άγριες αντιδράσεις στάση απέναντι καθοδηγούν βήματά κάπου εκεί σοφία συμπόνια σταδιακά αλλάζει αποκτούν ανοχή απαιτητική μακρόχρονη ταιριάζω διαφορετικής θρησκείας χρώματος σύνδρομα τραυματικά καταδίκη κοινωνικού δημιουργώντας ενοχικά φυλής κοινωνικής πληρούν δοσμένες προϋποθέσεις χειρώνιων ζευγαριών αποδεκτών τάξης καθιστά κατάσταση έναντι μέχρι σύντροφός ακριβώς ευαίσθητος αιθεροβάμων ερωτικό καλπάζει συναίσθημα ερωμένη ιδέες βέβαιο συντριπτικό χρειαστεί αναλάβετε σφυγμοί δυνατά χτυπάει κυρίαρχη κίνηση ανεβαίνουν επιθυμίες ηνία κάνοντας ρομαντικές θετική σταθερότητας καλύτερες σύνοδος ονειροπόλος επιθυμία θεωρούνται έρωτα-άρη οποιαδήποτε έρωτα-αφροδίτης έρωτα-ωροσκόπου έρωτα-ψυχής ακούει θαυμάζει εκείνον ώστε αλληλοσυμπληρώνονται σημαίνει διάρκειας 8ο δημιουργικότητά ορμές βαθιές εμπνέει ζητά κοπέλα σενάριο εκτιμά αλληλεπιδράσεις φως ακατέργαστο φαινομενικά παίζει ρόλους δέχεται κλασικοί ρίξουμε κάγκελα ενδιαφέρει ιδέα πάρουμε προγραμμάτων πίστη εμπιστοσύνη μαστίγια αλυσίδες νιώθει αμοιβαία ερωτικής υποταγής απωθητικό αφού θίγεται ποσειδώνια δύσκολη ενδιαφέρεται ραντεβού εξαίρεση καρδιά βεβαιωθεί ευαισθησία σκέφτεται δημιουργείς εμπόδια ανοιχτός κυριαρχίας σου 5ο «αφού βλέπεις θέλω συνδεθώ γωνία επίσης παίρνει εμπνέουν πρωτοβουλίες άρη-ήλιου συναισθηματικά συνήθως έντονα συναισθήματα περάσει σωματικά άμεσο φαίνεται αναπάντεχο οδηγούν επιθυμίας προτού ξαφνικό βιώνουν ελκυστικό ισχυρό άλλου αφροδίτης-ουρανού σελήνης-άρη γρήγορα αφροδίτης-πλούτωνα φυσική μίσος χωρίζει προφανή λιγότερο αναστάτωση μπορούν αφροδίτης-άρη ήπια συναισθηματικής γραμμή «καταβροχθίζεται» αισθάνεται αυτός θ΄αποφασίσει εμμονές κατακυριεύεται γεγονός λεπτή συγχρονισμός έλκονται καλά-καλά γνωριστούν συγχρονισμού πλανήτης 4ου ακμή αρμονίας γενέθλιου ωροσκόπου-ωροσκόπου παραπάνω δίνουν αίσθηση κυβερνήτης 10ου ωροσκόπο αστεροειδής έρως διαδραματίζει αυτού πάθος μεσουράνημα-ακμή δύση πιθανό ανάψετε δυναμικές ενωθούν δείχνουν ουρανού θεωρηθεί άστατο μακροπρόθεσμα τάσεις αυτές προκαλέσουν σύγχυση αποσταθεροποιητικές υπάρξουν πολλά ένταση βγάζει κοντά στιγμή φέρνουν ραδιουργίας σκαμπανεβάσματα άρη-πλούτωνα ισχυροί αρχικής διακαώς ενωθεί εγωιστής τάση πηγαίνει απευθείας κυρίως ερεθιστικά ηδονικό σκηνικό άγγιγμά τυραννήσει στόχο δώστε αντιστοιχία ταλέντα στοιχειώδη πρόκειται σημαντικότερα ζωδίων άδεια συνεχίσει… συνολική ακριβέστερη δημιουργήσει διάθεση εκπλήξετε δημιουργήστε μουσικό ποιητικό παρθένος ισορροπεί αντίθετα χαρακτηριστικά προσωπικότητας βοηθά γι ανθρώπων εκτός οπωσδήποτε ξενερώσετε χαλάσετε «άρνηση» σημαίνουν εικόνα επικρίνουν αρνητικά vibes γίνεστε αμέσως ανάπτυξης φιλία ανάμεσά άμεση προσωπικής άποψη παρακινώντας νότιο άρα επαναστατική συσχετισμοί αυτοί πρόβλημα εδώ «τραβήξετε» πίσω εσωτερικές αποκαλύψει γνώριμο συνάντηση φέρουν φυσικότητα αξία οδηγεί ιδιότητες ενστικτωδώς κάθε απροθυμία ήλιου γενικοί φίλοι διστακτικότητα βασισμένοι εκφράζεται πραγματικότητα έκφραση εξελιχθούν αποτελούν αίσθημα «κάπου» εξελιχθεί υπόσχεση φόβου προόδου εντούτοις σιωπηλή  όμως σώματός μυστικά άνδρες ευγενικός στοργικός μικρά συμμετοχή ερωτικά απλώς ρομαντικός επιδοκιμάζει χάρτες καταλαβαίνετε φίλος» σχετικούς ξεχνάτε απολαύσετε «καλύτερος ζωδιακά ανοίξει ανυπομονησία πόρτα κρεβατοκάμαράς ξεσηκωθεί αφροδισιακά αποπλάνησης αργή αισθησιακή πράξη παρατεταμένα αγαπούν υπολογιστικών σωματικό συναισθηματικό πνευματικό ενδιαφερθείτε δημιουργήσετε παρέχουν λατρεύει τελετουργικά διεγερτικά ελεύθερα ιστοσελίδες ιδανική επιτρέψετε ίδιο ικανοποιητικό πλήρως δυναμικό παράγοντες συναισθήματά πείτε ευχαριστώ δώρα απροσδόκητα γενναιόδωρος οπότε εκπλαγείτε λούσει ενθαρρύνοντας βιτσιόζικη πράξης κάτω άκρα μέρος παίξουν ακόμα πολλοί φετίχ σχετίζεται εμπλέκονται δέσιμο βαθύ μπορούμε κινήσεις χειρονομίες γεμάτες όλοι εκφραστικός χρησιμοποιώντας μακροχρόνιας μικρή νοιάζεται γράψει τραγούδι εραστής αξιολόγησης νιώσει πραγματικό παθιασμένος πολύπλοκο δείτε σαν κλισέ ρομαντισμός παρελθόν